sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Pitkän hiljaisuuden jälkeen

Pitkä hiljaiselo takana, mutta koitan ryhdistäytyä taas :) Pienen pieniä vaatteita on nyt ollut työnalla. Ei ehkä kannattaisi tehdä leikkuuhommia yöllä, koska samalla kaavalla tehdyissä vaatteissa on aika huimasti kokoeroja :) Housuissa on ollut kaavana Ruusunpuna legginsit muistaakseni OB 6/12 lehdestä. En ole vieläkään tyytyväinen muokkausyrityksiini joten harjoitukset jatkuu. Hattu on kanssa joku vanha kaavakokeilu ja koossa 36cm

Pikkuisia vauvanpeittoja on kanssa syntynyt muutama. Näitä pieniä on niin kiva tehdä kun syntyy nopeasti ja näyttää söpöiltä. Lakanan vahvuista puuvillaa molemminpuolin ja ohut vanu välissä. Tuntuu ihanan pehmeältä ja kevyeltä.

Kaverin vauvalle lahjaksi. Tässä taas eri kaavoja kokeilussa. Tuo hattukaava löytyi jostain blogista, mutta just nyt en saa kuollaksenikaan päähän, että mistä. Olisko koko siinä noin 40cm. Haalarin lahkeet vaatii pientä muokkausta ku jäi vähän lyhyeksi, hupsista. Älkää ommelko Yöllä!!!!

Samaisen kaverin vauvalle tilkkupeitto muruneuloksista ja toisella puolella marimekon tasaraitaa.Välissä on ohutta vanua.

Poika surkeana sovitteli vauvanhaalaria itselleen ja kysyi joka jutun kohdalla, että ompelenko hänelle. Lohdutukseksi syntyi pikainen teeppari ihanasta Siiri ja Myyry trikoosta. Oikeastaan tein viemisiksi vielä toisen ja synttärilahjaksi kolmannen. Niin kivan näköinen oli päällä. Tästä tuli vielä kalsaritkin. Kivan yksinkertainen kuosi ja kiva väri myös.

Mail Express tunika ja samaan tyyliin Kisuliinibody (OB 6/12)  vauvaa odottamaan (tai jotain vauvaa, koska kuosi on ehkäpä aika tyttömäinen) Tyttö aivan valtavasti tykästyi tuohon heppakuosiin. Kaivelee aamulla laatikkoa ja sanoo, että haluaa heppamekon :) Tytöt on näköjään aika määrätietoisia pukeutumisen suhteen pienestä pitäen.



Tämä oli nyt tälläinen pikapostaus hiljaiselon rikkomiseksi kun kerrankin sain kuvia laitettua koneelle asti. Jospa nyt yrittäis reipastua.

Hyvää kesän jatkoa :D