sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Hurrrrja LohiKääme!

Kävipä niin, että ihanainen 3-vuotiaani rakastui autoihin.
Tämä lienee tuttu ilmiö monille pikkupoikien vanhemmille. Meillä on pidemmän aikaan ollut kovassa huudossa Cars- elokuvien hahmot (tämäkään ei varmaan yllätä ketään) ja mielestäni koko homma on ihan älytöntä rahastusta jos saa sanoa, vaikka ei aiheeseen edes mitenkään liity.
Jokatapauksessa juttu meni siihen, että lapsi haluaa pukeutua aina yhteen ja samaan paitaan. Kaupan valmisvaatteeseen joka on vaaleansininen ja siinä on salama mc quen! Äiti yrittää laittaa sen väli pesuun, mutta aamulla sankari käy etsimässä sen likapyykkikorista...voi apua! Äiti yrittää tarjota jotain muuta päälle, mutta ei. Topakka "Tahtoo salaman" tiuskaistaan takaisin.
äiti koittaa selittää, että salama on nyt märkä, ymmärrätkö märkä..sitä ei voi laittaa päiväkotiin. "Sitten äiti kuivaa sen, tahtoo salaman" HUOKAUS!

Mutta sitten tuli lohikäärmeet. Vastaanotto ei tietysti ollut ihan sitä mitä odotin. "Äiti hieno, siitä paita siskolle" Huokaus!

Ihan oli kuitenkin pakko yrittää tehdä herralle itselleen. Kannatti yrittää koska nyt poika tykkää oikein kovasti ja esittelee kaikille hienoja lohikäärmeitään :)

Sovituskuvat on kanssa tosi laatuotoksia :)
On se rankkaa olla 3-vuotias.

Kankaat on Majapuun ihania neuloksia.
Resorit on sellasta kivaa napakkaa, mutta en muista mistä.
Kaavana Papana sovellus hupulla.

Jos sen Cars-paidankin sais joskus sit ihan kuivaksi asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti